ריבת אפרסק-פטל
ריבת אפרסק-פטל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 1757 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם הוראות שימורים, פטל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו ריבת אפרסק ריבס, פאי אפרסק-פטל, ו עוגת אפרסק פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שישה צנצנות בגודל ליטר.
אפרסקים קוצצים גס; אתה צריך 5 1/2 כוסות. קוצצים גס או מחית פטל; אתה צריך 2 כוסות.
במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב אפרסקים, פטל, מיץ לימון, חמאה (אם משתמשים), ופקטין. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בסוכר; כאשר תערובת קורות חיים רותחים, מערבבים בדיוק 4 דקות אם באמצעות MCP פקטין (1 דקה אם באמצעות ג 'לי בטוח או ג' לי פירות כדור).
לרפרף ולהשליך כל קצף ריבה.
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/4 אינץ ' של headspace בכל צנצנת ועיבוד צנצנות במשך 5 דקות (ראה הערות).