ריבת בננה תות CERTO
ריבת בננה תות CERTO עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-70 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 84 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו 30 דקות כדי תוצרת בית תות שדה Certo-ריבת מקפיא ריבס, ריבת סנגריה תות שדה מהירה, ו קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מבער מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במים חמים, סבון; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
גזע ולרסק תותים ביסודיות, שכבה אחת בכל פעם. מחית בננה ביסודיות.
מערבבים תותים ובננה. למדוד בדיוק 3-1 / 2 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-ליטר סיר. מערבבים במיץ לימון.
מערבבים סוכר ביסודיות לתוך פירות בסיר.
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף,אם תרצה. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים בפקטין במהירות. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת במהירות לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'; להוסיף מים רותחים במידת הצורך. כיסוי; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.)