קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות70
ציון בריאות0
מגזין

ריבת בננה תות CERTO

ריבת בננה תות CERTO
ריבת בננה תות CERTO עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-70 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 84 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו 30 דקות כדי תוצרת בית תות שדה Certo-ריבת מקפיא ריבס, ריבת סנגריה תות שדה מהירה, ו קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מבער מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במים חמים, סבון; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
לנקז הרבה לפני מילוי.
5
גזע ולרסק תותים ביסודיות, שכבה אחת בכל פעם. מחית בננה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
6
מערבבים תותים ובננה. למדוד בדיוק 3-1 / 2 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-ליטר סיר. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מערבבים סוכר ביסודיות לתוך פירות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף,אם תרצה. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
מערבבים בפקטין במהירות. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
10
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
11
מצקת במהירות לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'; להוסיף מים רותחים במידת הצורך. כיסוי; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
13
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.)