קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות70
ציון בריאות0
מגזין

ריבת בננה תות CERTO

ריבת בננה תות CERTO
ריבת בננה תות CERTO עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-70 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 84 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו 30 דקות כדי תוצרת בית תות שדה Certo-ריבת מקפיא ריבס, ריבת סנגריה תות שדה מהירה, ו קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מבער מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במים חמים, סבון; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
לנקז הרבה לפני מילוי.
5
גזע ולרסק תותים ביסודיות, שכבה אחת בכל פעם. מחית בננה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
6
מערבבים תותים ובננה. למדוד בדיוק 3-1 / 2 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-ליטר סיר. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מערבבים סוכר ביסודיות לתוך פירות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף,אם תרצה. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
מערבבים בפקטין במהירות. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
10
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
11
מצקת במהירות לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'; להוסיף מים רותחים במידת הצורך. כיסוי; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
13
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.)