קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

ריבת דובדבנים לפני הספירה

ריבת דובדבנים לפני הספירה
ריבת דובדבנים לפני הספירה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך לתבלינים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 108 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לך סוכר, דובדבנים, חצי ליטר צנצנות שימורים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו ריבת ברי דובדבן, ריבת עגבניות שרי אצווה קטנה, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים דובדבנים, מיץ תפוחים, מיץ לימון ופקטין לסיר גדול על אש בינונית; מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את הסוכר. מבשלים את הריבה ברתיחה מתגלגלת במשך 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
פקטיןפקטין
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש ומדליקים כל קצף.
3
עקרו את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את ריבת הדובדבן בצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוי כדי להסיר בועות אוויר. נגבו את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, ואת בורג על הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מורידים בזהירות את הצנצנות לסיר בעזרת מחזיק. השאירו רווח של 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים עוד מים רותחים במידת הצורך עד שמפלס המים יהיה לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. הביאו את המים לרתיחה מלאה, כיסו את הסיר ועבדו במשך 15 דקות, או את הזמן כפי שהומלץ על ידי סוכן ההרחבה המחוזי שלכם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוציאים את הצנצנות מהסיר ומניחים על משטח מכוסה בד או עץ, במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה, עד להתקררות. ברגע מגניב, לחץ על למעלה של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי את חותם הוא הדוק (מכסה לא לנוע למעלה או למטה בכלל). אחסן באזור קריר וחשוך.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת