ריבת דובדבנים לפני הספירה
ריבת דובדבנים לפני הספירה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך לתבלינים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 108 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לך סוכר, דובדבנים, חצי ליטר צנצנות שימורים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו ריבת ברי דובדבן, ריבת עגבניות שרי אצווה קטנה, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דובדבנים, מיץ תפוחים, מיץ לימון ופקטין לסיר גדול על אש בינונית; מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את הסוכר. מבשלים את הריבה ברתיחה מתגלגלת במשך 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש ומדליקים כל קצף.
עקרו את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את ריבת הדובדבן בצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוי כדי להסיר בועות אוויר. נגבו את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, ואת בורג על הטבעות.
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מורידים בזהירות את הצנצנות לסיר בעזרת מחזיק. השאירו רווח של 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים עוד מים רותחים במידת הצורך עד שמפלס המים יהיה לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. הביאו את המים לרתיחה מלאה, כיסו את הסיר ועבדו במשך 15 דקות, או את הזמן כפי שהומלץ על ידי סוכן ההרחבה המחוזי שלכם.
מוציאים את הצנצנות מהסיר ומניחים על משטח מכוסה בד או עץ, במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה, עד להתקררות. ברגע מגניב, לחץ על למעלה של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי את חותם הוא הדוק (מכסה לא לנוע למעלה או למטה בכלל). אחסן באזור קריר וחשוך.