קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ריבת עוף ושאלוט על לחם מחמצת

ריבת עוף ושאלוט על לחם מחמצת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל עוף וריבת שאלוט על לחם מחמצת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. אם יש לך בצל, סוכר מגורען, לחם פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לא ללוש לחם מחמצת, לחם מחמצת (לחם שאור), ו שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים בסיר בינוני. מכסים במים קרים על ידי 1 עד 2 אינץ ' ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות עד העוף מבושל לחלוטין וכבר לא ורוד במרכז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד שהחמאה עולה קצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים ורק מתחיל חום, על 10 דקות.מערבבים ב 1/4 כוס החומץ והסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם רכים לחלוטין caramelized ואת הריבה היא עבה וסירופ, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ריבהריבה
3
הסר את המחבת מחום ומערבבים הנותרים 2 כפות חומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן לריבה להתקרר במשך 20 דקות, ואז מערבבים את הקצוץ tarragon.To להרכיב את הכריכים: לחתוך את העוף לחתיכות עבה 1/4 אינץ'.באופן שווה לחלק את ריבת שאלוט בצד 1 של 4 פרוסות הלחם. מחלקים את העוף באופן שווה בין הכריכים, ומניחים אותו על גבי הריבה בשכבה זוגית. סגור כל כריך ומגיש.זיווג משקאות: לואי בוילו קרמנט דה בורגון רוזה, צרפת. ספרקלר פשוט ומקסים העשוי מפינו ושרדונה בבורגונדי, רוזה קלה ועדינה זו ותבצע מושלם לצד העוף. פירות אדומים ורדרד שלה רמז של מתיקות גם להפוך אותו שותף טבעי לריבת שאלות.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
כפית מלח, לציפוי זכוכיתכפית מלח, לציפוי זכוכית
ספרקלרספרקלר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרםקרם
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
יין ורדיםיין ורדים
ריבהריבה