ריבת עוף ושאלוט על לחם מחמצת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל עוף וריבת שאלוט על לחם מחמצת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. אם יש לך בצל, סוכר מגורען, לחם פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לא ללוש לחם מחמצת, לחם מחמצת (לחם שאור), ו שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים בסיר בינוני. מכסים במים קרים על ידי 1 עד 2 אינץ ' ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות עד העוף מבושל לחלוטין וכבר לא ורוד במרכז, על 20 דקות.
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד שהחמאה עולה קצף.
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים ורק מתחיל חום, על 10 דקות.מערבבים ב 1/4 כוס החומץ והסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם רכים לחלוטין caramelized ואת הריבה היא עבה וסירופ, על 20 עד 25 דקות.
הסר את המחבת מחום ומערבבים הנותרים 2 כפות חומץ.
תן לריבה להתקרר במשך 20 דקות, ואז מערבבים את הקצוץ tarragon.To להרכיב את הכריכים: לחתוך את העוף לחתיכות עבה 1/4 אינץ'.באופן שווה לחלק את ריבת שאלוט בצד 1 של 4 פרוסות הלחם. מחלקים את העוף באופן שווה בין הכריכים, ומניחים אותו על גבי הריבה בשכבה זוגית. סגור כל כריך ומגיש.זיווג משקאות: לואי בוילו קרמנט דה בורגון רוזה, צרפת. ספרקלר פשוט ומקסים העשוי מפינו ושרדונה בבורגונדי, רוזה קלה ועדינה זו ותבצע מושלם לצד העוף. פירות אדומים ורדרד שלה רמז של מתיקות גם להפוך אותו שותף טבעי לריבת שאלות.