קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ריבת עוף ושאלוט על לחם מחמצת

ריבת עוף ושאלוט על לחם מחמצת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל עוף וריבת שאלוט על לחם מחמצת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. אם יש לך בצל, סוכר מגורען, לחם פריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לא ללוש לחם מחמצת, לחם מחמצת (לחם שאור), ו שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים בסיר בינוני. מכסים במים קרים על ידי 1 עד 2 אינץ ' ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות עד העוף מבושל לחלוטין וכבר לא ורוד במרכז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
1
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד שהחמאה עולה קצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים ורק מתחיל חום, על 10 דקות.מערבבים ב 1/4 כוס החומץ והסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם רכים לחלוטין caramelized ואת הריבה היא עבה וסירופ, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ריבהריבה
3
הסר את המחבת מחום ומערבבים הנותרים 2 כפות חומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תן לריבה להתקרר במשך 20 דקות, ואז מערבבים את הקצוץ tarragon.To להרכיב את הכריכים: לחתוך את העוף לחתיכות עבה 1/4 אינץ'.באופן שווה לחלק את ריבת שאלוט בצד 1 של 4 פרוסות הלחם. מחלקים את העוף באופן שווה בין הכריכים, ומניחים אותו על גבי הריבה בשכבה זוגית. סגור כל כריך ומגיש.זיווג משקאות: לואי בוילו קרמנט דה בורגון רוזה, צרפת. ספרקלר פשוט ומקסים העשוי מפינו ושרדונה בבורגונדי, רוזה קלה ועדינה זו ותבצע מושלם לצד העוף. פירות אדומים ורדרד שלה רמז של מתיקות גם להפוך אותו שותף טבעי לריבת שאלות.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות
ספרקלרספרקלר
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרםקרם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
יין ורדיםיין ורדים
ריבהריבה