קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות28
מגזין

ריבת ענבים ורוזמרין

ריבת ענבים ורוזמרין
ענבים וג'לי רוזמרין דורש סביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 1609 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך גרידת לימון, יין, גבעולי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו תבלין יקר. מתכונים דומים: ריבת ענבים MCP, ריבת ענבים הל, ו קוקטייל ריבת ענבים קציצות.

הוראות

1
הפוך את הענבים למחבת עם היין והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
ענביםענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים מים כדי לכסות את הענבים.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים את גרידת הלימון ומביאים לאט לרתיחה, ערבוב. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות, ואז מועכים את הענבים באמצעות מחית תפוחי אדמה. מבשלים עוד 10 דקות, מועכים עוד כמה פעמים כדי לרסק את הענבים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ענביםענבים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
עצה תערובת ענבים לתוך שקית ג ' לי או מסננת מצופה מוסלין ולהשאיר לטפטף דרך לפחות כמה שעות, או לילה אם יש זמן.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
שים 3 צלחות במקפיא. למדוד את המיץ (תצטרך 600ml) ולהחזיר אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הסוכר ומיץ לימון, ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר ברפרוף את כל חלאות שעולה על פני השטח באמצעות כף מחורץ. כאשר הסוכר מומס, להגדיל את החום להרתיח קשה עד נקודת הגדרה הוא הגיע. זה צריך לקחת בערך 5-10 דקות. כדי לבדוק את הסט, להסיר את הג ' לי מהחום והכפית קצת על אחד הצלחות הקרות. לדחוף עם אצבע; אם זה קמטים, זה מוכן. אם לא, להרתיח במשך דקה בערך יותר ולבדוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
פוט את הג ' לי לתוך צנצנות מעוקרים קטנים (ראה קצה, להלן), חותם תווית. לאחסן במקום קריר ויבש עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות