ריבת ענבים ורוזמרין
ענבים וג'לי רוזמרין דורש סביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 1609 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך גרידת לימון, יין, גבעולי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו תבלין יקר. מתכונים דומים: ריבת ענבים MCP, ריבת ענבים הל, ו קוקטייל ריבת ענבים קציצות.
הוראות
הפוך את הענבים למחבת עם היין והרוזמרין.
מוסיפים מים כדי לכסות את הענבים.
מוסיפים את גרידת הלימון ומביאים לאט לרתיחה, ערבוב. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות, ואז מועכים את הענבים באמצעות מחית תפוחי אדמה. מבשלים עוד 10 דקות, מועכים עוד כמה פעמים כדי לרסק את הענבים.
עצה תערובת ענבים לתוך שקית ג ' לי או מסננת מצופה מוסלין ולהשאיר לטפטף דרך לפחות כמה שעות, או לילה אם יש זמן.
שים 3 צלחות במקפיא. למדוד את המיץ (תצטרך 600ml) ולהחזיר אותו למחבת.
מוסיפים את הסוכר ומיץ לימון, ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר ברפרוף את כל חלאות שעולה על פני השטח באמצעות כף מחורץ. כאשר הסוכר מומס, להגדיל את החום להרתיח קשה עד נקודת הגדרה הוא הגיע. זה צריך לקחת בערך 5-10 דקות. כדי לבדוק את הסט, להסיר את הג ' לי מהחום והכפית קצת על אחד הצלחות הקרות. לדחוף עם אצבע; אם זה קמטים, זה מוכן. אם לא, להרתיח במשך דקה בערך יותר ולבדוק שוב.
פוט את הג ' לי לתוך צנצנות מעוקרים קטנים (ראה קצה, להלן), חותם תווית. לאחסן במקום קריר ויבש עד 1 שנה.