קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות33
מגזין

ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות

ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות
ריגטוני אפוי עם נקניק ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 919 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, גבינת פרמזן נוספת, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: Rigatoni אפוי עם פטריות פרושוטו, אפוי ריגטוני עם נקניק, ו ריגטוני אפוי & נקניק.

הוראות

1
יש לשטוף פטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף 4 כוסות מים חמים, כיסוי, ולתת לעמוד עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
ניקוז, שומר נוזל ספוג. קוצצים פורצ ' יני.
5
חום 2 כפות שמן בכל אחד 2 סירים גדולים כבדים מעל חום בינוני. לחלק בצל בין סירים; sauté עד מכרז, על 10 דקות. מחלקים נקניק בין סירים. להגדיל את החום גבוה ומבשלים עד שכבר לא ורוד, פירוק לחתיכות קטנות עם גב של מזלג, על 12 דקות. מחלקים פטריות כפתור ורוזמרין קצוץ בין סירים ומערבבים עד פטריות מתחילים לרכך, כ 8 דקות. מחלקים פורצ ' יני, יין, ועלי דפנה בין סירים ומרתיחים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות. מחלקים פורצ ' יני השריית נוזל בין סירים, עוזב משקעים מאחורי. מחלקים מרק בשר בין סירים. מרתיחים עד הרוטב הוא syrupy, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מחלקים חצי וחצי בין סירים; להרתיח עד מעובה מעט, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב מעט, ואז לכסות ולהירגע. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
חצי וחציחצי וחצי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צווארי עוףצווארי עוף
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מברשת ארבע זכוכית 3 1/2-ליטר או כלי אפייה פורצלן בשמן. לבשל פסטה ב 2 סירים גדולים של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
ניקוז. מחלקים פסטה בין רוטב בסירים; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מערבבים 3 כוסות גבינה לתוך כל סיר. מתבלים פסטה עם מלח ופלפל. מחלקים בין מנות אפייה מוכנות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מחממים תנור ל 191°. מכסים את הכלים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים פסטה רק עד חם אבל לא מבעבע, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מפזרים גבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12
מקשטים עם גבעולים רוזמרין ומגישים עם גבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה