ריגטוני בסגנון כפרי
ריגטוני בסגנון כפרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 926 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא מעט שמן בישול, ריגטוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. מתכונים דומים: בישול כפרי של איטליה": ריגטוני עם כרובית, Rigatoni בסגנון Amatriciana, ו אפוי Rigatoni & נקניק, סגנון טוסקנה.
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מסתובבים, עד משחימים ומבשלים דרך, כ -10 דקות.
הסר. כאשר הנקניק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו לפרוסות.
שים את השום ואת המרק במחבת ולהביא לרתיחה.
הוסף את escarole, לכסות, ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים בעדינות את הנקניק, שעועית, פרמזן, מלח, פלפל ומבשלים 1 דקה יותר.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה עד שזה עתה נעשה, על 14 דקות.
שעועית הטובה ביותר: שעועית שימורים רבים מבושלים יתר על המידה במהלך עיבוד עד לנקודה של דייסה. אנו מוצאים, אם כי, כי חברת גויה מספקת באופן עקבי שעועית המשרד נחמד שמחזיק עד reheating מבלי להתפרק.
המלצת יין: פסטה בסגנון כפרי פשוט זה יהיה ממש בבית עם אדום כפרי מאיטליה. לכו על טעם ארוז אבל זול באופן מפתיע Salentino מ Apulia, העקב החם, שטוף השמש של המגף של איטליה.