ריגטוני עם רוטב פטריות שמנת
ריגטוני עם רוטב פטריות שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 566 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שאלוט, יין, גבינת מסקרפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. הציון הזה די טוב. נסו ריגטוני עם ראגו פטריות שמנת, נקניק שמנת וריגטוני פטריות, ו ריגטוני עם רוטב פטריות עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם רכים, כ -2 דקות.
מוסיפים את הפטריות למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהפטריות רכות, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 5 עד 7 דקות. הפעל את החום גבוה.
מוסיפים את היין ומבשלים 3 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את הציר ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם מעט.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה. מערבבים עד שמנת.
מסננים את הפסטה, שומרים כ -1 כוס ממי הפסטה ומעבירים לקערת הגשה.
מוסיפים את תערובת הפטריות ואת הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. זורקים היטב לציפוי פסטה, מוסיפים את מי הפסטה השמורים, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.