קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן

ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן
המתכון Chanterelle ריזוטו עם קישואים ופרושוטו מטוגן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1378 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: קישואים Chanterelle ריזוטו אורז חום, ריזוטו Chanterelle וסיר ריזוטו לגוסטינה, ו ריזוטו אגס עם עלי פרושוטו ומרווה מטוגנים.

הוראות

1
ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה עם צדדים משופעים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד ריחני שקוף, על 8 דקות. בינתיים להוסיף את המניה לסיר ולהביא אותו לרתיחה נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את האורז ומערבבים עד מצופה היטב עם חמאה. מבשלים עד שהחמאה מחממת קצת ואת המחבת צריכה deglazing.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את היין הלבן כדי לשחרר כל חמאה חומה מתחתית המחבת.לאט לאט לשפוך את המצקת מלא מצקת מלא קצת בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת. חכה להוסיף עוד עד התוספת הקודמת כמעט נספג.Keeep בישול והוספת מלאי יותר עד שהאורז הוא אל דנטה וקרם, על 20 דקות. אבל לא להסתמך על תזמון, לטעום את האורז לעתים קרובות כדי לקבל את המרקם המושלם. אל תדאג אם אתה לא משתמש בכל המניות כדי להשיג את המרקם הנכון. טעם לתיבול.קח את האורז מהחום ומערבבים ב 2 כפות חמאה, גבינת פרמזן, קישואים חתוכים וחומץ היין האדום. השאר את האורז לבד לרגע כך שהאורז סופג את רוב הנוזל. בינתיים, מטגנים את הפרושוטו במחבת משומנת בקושי מעל חום בינוני. נסה לשמור על פרוסות שלמות, אבל זה בסדר אם הם מתפרקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרושוטופרושוטו
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר אותם, כאשר פריך, כדי מגבת נייר מצופה צלחת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
הוסף 1 כפות חמאה לאותו מחבת ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
הוסף כמה כפות של מלאי שאריות ו deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הכף הסופית של חמאה, קורטוב של שמן זית ומיץ לימון. כדי לשרת, כפית את הריזוטו על צלחות לשפוך את הפטריות ומיצים על כל מנה. למעלה עם prociutto המטוגן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי