ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן
המתכון Chanterelle ריזוטו עם קישואים ופרושוטו מטוגן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1378 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: קישואים Chanterelle ריזוטו אורז חום, ריזוטו Chanterelle וסיר ריזוטו לגוסטינה, ו ריזוטו אגס עם עלי פרושוטו ומרווה מטוגנים.
הוראות
ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה עם צדדים משופעים.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד ריחני שקוף, על 8 דקות. בינתיים להוסיף את המניה לסיר ולהביא אותו לרתיחה נמוכה מאוד.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד מצופה היטב עם חמאה. מבשלים עד שהחמאה מחממת קצת ואת המחבת צריכה deglazing.
מוסיפים את היין הלבן כדי לשחרר כל חמאה חומה מתחתית המחבת.לאט לאט לשפוך את המצקת מלא מצקת מלא קצת בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת. חכה להוסיף עוד עד התוספת הקודמת כמעט נספג.Keeep בישול והוספת מלאי יותר עד שהאורז הוא אל דנטה וקרם, על 20 דקות. אבל לא להסתמך על תזמון, לטעום את האורז לעתים קרובות כדי לקבל את המרקם המושלם. אל תדאג אם אתה לא משתמש בכל המניות כדי להשיג את המרקם הנכון. טעם לתיבול.קח את האורז מהחום ומערבבים ב 2 כפות חמאה, גבינת פרמזן, קישואים חתוכים וחומץ היין האדום. השאר את האורז לבד לרגע כך שהאורז סופג את רוב הנוזל. בינתיים, מטגנים את הפרושוטו במחבת משומנת בקושי מעל חום בינוני. נסה לשמור על פרוסות שלמות, אבל זה בסדר אם הם מתפרקים.
הסר אותם, כאשר פריך, כדי מגבת נייר מצופה צלחת לנקז.
הוסף 1 כפות חמאה לאותו מחבת ולתת לו להמיס.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רך.
הוסף כמה כפות של מלאי שאריות ו deglaze המחבת.
מוסיפים את הכף הסופית של חמאה, קורטוב של שמן זית ומיץ לימון. כדי לשרת, כפית את הריזוטו על צלחות לשפוך את הפטריות ומיצים על כל מנה. למעלה עם prociutto המטוגן.