קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן

ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן
המתכון Chanterelle ריזוטו עם קישואים ופרושוטו מטוגן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1378 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: קישואים Chanterelle ריזוטו אורז חום, ריזוטו Chanterelle וסיר ריזוטו לגוסטינה, ו ריזוטו אגס עם עלי פרושוטו ומרווה מטוגנים.

הוראות

1
ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה עם צדדים משופעים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד ריחני שקוף, על 8 דקות. בינתיים להוסיף את המניה לסיר ולהביא אותו לרתיחה נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את האורז ומערבבים עד מצופה היטב עם חמאה. מבשלים עד שהחמאה מחממת קצת ואת המחבת צריכה deglazing.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את היין הלבן כדי לשחרר כל חמאה חומה מתחתית המחבת.לאט לאט לשפוך את המצקת מלא מצקת מלא קצת בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת. חכה להוסיף עוד עד התוספת הקודמת כמעט נספג.Keeep בישול והוספת מלאי יותר עד שהאורז הוא אל דנטה וקרם, על 20 דקות. אבל לא להסתמך על תזמון, לטעום את האורז לעתים קרובות כדי לקבל את המרקם המושלם. אל תדאג אם אתה לא משתמש בכל המניות כדי להשיג את המרקם הנכון. טעם לתיבול.קח את האורז מהחום ומערבבים ב 2 כפות חמאה, גבינת פרמזן, קישואים חתוכים וחומץ היין האדום. השאר את האורז לבד לרגע כך שהאורז סופג את רוב הנוזל. בינתיים, מטגנים את הפרושוטו במחבת משומנת בקושי מעל חום בינוני. נסה לשמור על פרוסות שלמות, אבל זה בסדר אם הם מתפרקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרושוטופרושוטו
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר אותם, כאשר פריך, כדי מגבת נייר מצופה צלחת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
הוסף 1 כפות חמאה לאותו מחבת ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
הוסף כמה כפות של מלאי שאריות ו deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את הכף הסופית של חמאה, קורטוב של שמן זית ומיץ לימון. כדי לשרת, כפית את הריזוטו על צלחות לשפוך את הפטריות ומיצים על כל מנה. למעלה עם prociutto המטוגן.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון