ריזוטו איטלקי עם פלפלים אדומים קלויים ואפונה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אפונים, פלפל, פלפלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ריזוטו קוסקוס ישראלי עם פלפלים קלויים, ו פילאף שעורה עם פלפלים קלויים ואפונה שלג.
הוראות
1
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
מניחים פלפלים, צד העור למעלה, על תבנית אפייה, ולשטח עם כף היד. Broil 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 15 עד 20 דקות או עד חרוך.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.