קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

ריזוטו איטלקי עם פלפלים אדומים קלויים ואפונה

ריזוטו איטלקי עם פלפלים אדומים קלויים ואפונה
ריזוטו איטלקי עם פלפלים אדומים קלויים ואפונה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אפונים, פלפל, פלפלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ריזוטו קוסקוס ישראלי עם פלפלים קלויים, ו פילאף שעורה עם פלפלים קלויים ואפונה שלג.

הוראות

1
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
מניחים פלפלים, צד העור למעלה, על תבנית אפייה, ולשטח עם כף היד. Broil 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 15 עד 20 דקות או עד חרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים במי קרח עד קריר; לקלף ולהשליך עורות. קוצצים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מערבבים מרק ומים בסיר; מניחים מעל חום בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה; להפחית את החום לנמוך, ולשמור על חום. (לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד חם; להוסיף אורז. לבשל 2 דקות או עד אורז הוא השחמה קלות, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
להוסיף 1 כוס תערובת מרק רותח לאורז, ערבוב כל הזמן עד רוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, בישול ערבוב כל הזמן עד כל תוספת 1/2 כוס נספג (כ 30 דקות). (אורז יהיה רך ויהיה עקביות שמנת.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
להוסיף אפונה; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
מוסיפים פלפל קצוץ, גבינה, ושאר החומרים; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.