ריזוטו אלה מילנסה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? ריזוטו אלה מילאנזה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.23 דולר למנה. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מח בקר, בצל, ציר עוף חזק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: ריזוטו אלה קרמה די סקמפי (ריזוטו עם שרימפס טהור), ריזוטו אלה זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ו ריזוטו מרינרה.
הוראות
בסיר 6 ליטר ממיסים 4 כפות חמאה עם מח ובצל ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך אך לא שחום.
מוסיפים את כל האורז, תוך ערבוב קבוע, מבשלים עד אטום, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מצקת 6 זינוק של ציר חם, 1/2 כוס יין אדום וזעפרן ומביאים לרתיחה. תוך כדי ערבוב מתמיד, מבשלים עד שרמת הציר יורדת מתחת לרמת האורז.
מוסיפים עוד מצקת 6 זינוק וחוזרים על התהליך למשך 16 דקות, עד שהאורז הוא "אל דנטה", אך קרמי ורך.
מסירים מהאש ומוסיפים גבינה ושאר החמאה. מתבלים לפי הטעם ומגישים מיד עם סטופטו.