ריזוטו אספרגוס
מתכון אספרגוס ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-5 מנות. זה מנות ראשונות יש 358 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח גס, אספרגוס חתכים, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו אספרגוס, ריזוטו אספרגוס, ו ריזוטו אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3-עד 4-סיר ליטר, מרק חום ומים רותחים. להפחית חום; מבשלים תוך הכנת ריזוטו.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר ושום; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל וגזר רכים. מערבבים יין; לבשל 1 דקה או עד היין רותח. מערבבים אורז, מלח ונוזל רותח 1 כוס. מבשלים עד הנוזל נספג לתוך אורז, ערבוב לעתים קרובות. המשך להוסיף נוזל, 1 כוס בכל פעם, בישול עד הנוזל נספג ערבוב בתדירות גבוהה.
כאשר 4 כוסות נוזלים נספגו, מערבבים באספרגוס. לבדוק אורז עבור doneness, ולהמשיך להוסיף 1/2 כוס נוזל בכל פעם עד אורז הוא רך אבל עדיין מוצק וקרם (תהליך לוקח 15 עד 20 דקות).
הסר מחבת מחום. מערבבים בצנוברים וגבינה.