ריזוטו אפונה
ריזוטו אפונה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 272 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, מרק עוף דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני.
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים בצל ומערבבים לעתים קרובות עד צולע, על 5 דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים עד אטום, על 3 דקות.
מוסיפים יין ומערבבים עד לספיגה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים 5 1/2 מרק כוסות, על כוס בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד נספג כמעט, 25 עד 30 דקות בסך הכל; מערבבים אפונה עם כוס השנייה של מרק. אם ריזוטו הוא עבה יותר הרצוי, מערבבים קצת יותר מרק. מערבבים גבינה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.