ריזוטו אפונה ובייקון
ריזוטו אפונה ובייקון נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 626 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, ציר עוף רותח, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו בייקון, ריזוטו בייקון וביצה, ו שעועית וריזוטו בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 6 דקות.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר; להזמין 1 כף שומן בייקון.
במעבד מזון, מחית חצי אפונה עם 1 כוס מים.
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מרכך, 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד האורז מצופה באופן שווה עם השמן.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, 3 דקות.
להוסיף מלאי חם מספיק רק כדי לכסות את האורז ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד המניה נספג.
הוסף מניה נוספת כדי לכסות את האורז. המשך בישול ערבוב, הוספת מלאי נוסף כפי שהוא נספג, עד האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב שמנת, 25 דקות.
מוסיפים את מחית האפונה, את האפונה שנותרה ואת הבייקון ומבשלים, ערבוב, עד חם.
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בחמאה, שומן בייקון שמור, גבינה ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מקשטים עם יורה אפונה ומגישים.