ריזוטו בצל ירוק ואספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו בצל ירוק אספרגוס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 395 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם לקשט: גבינת פרמזן, בצל ירוק, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אספרגוס + ריזוטו בצל אביב, ריזוטו ירוק אביב עם אפונה, אספרגוס ושומר, ו אספרגוס בר וריזוטו בזיליקום אופל עם עגבניות ירוקות צוננות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר כבד גדול על חום בינוני; מוסיפים בצל ירוק וקורנית, ומטגנים 1 דקה או עד הבצל רכים.
מוסיפים אורז, ערבוב מעיל.
מוסיפים 2 1/2 מרק כוסות, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות.
מוסיפים 1/2 מרק כוס, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג. חזור על הנוהל עם מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם. (זמן הבישול הכולל הוא כ -20 דקות.)
מערבבים באספרגוס. מבשלים 3 עד 5 דקות יותר או עד אספרגוס רך תערובת הוא שמנת. מערבבים בגבינת פרמזן.