ריזוטו דלעת
ריזוטו דלעת מתכון יכול להתבצע בערך 40 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 220 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם דלעת, בצל, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים של ליבי, תוכלו להכין אותה. 282 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. ריזוטו ברווז ודלעת עם גרעיני דלעת חריפים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלב מים, יין ובויון בכוס מדידה גדולה; מניחים בצד.
מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 4 דקות או עד שהבצל רך. מערבבים אורז; מבשלים תוך ערבוב תדיר במשך 2 דקות. מערבבים פנימה דלעת וטימין.
מערבבים 1 כוס תערובת מרק. מנמיכים את האש לבינונית; המשך להוסיף תערובת מרק, 1 כוס בכל פעם, ומאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת מרק נוסף. האורז צריך להיות רך אך יציב לנגיסה והתערובת צריכה להיות שמנת. זה אמור לקחת 20 עד 25 דקות. מערבבים גבינה וחמאה עד להמסה. מתבלים בפלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפראיה ריסרבה הוא יין אדום אודם עמוק. הארומה המורכבת והמתוחכמת שלו מזכירה פירות בצעד ראשון, נפתחת בהדרגה ומציגה תבלינים וליקריץ. על החיך, הוא בשרני, הרמוני ומלא גוף, עם התמדה ארוכה.