קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת
ריזוטו דלעת מתכון יכול להתבצע בערך 40 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 220 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם דלעת, בצל, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים של ליבי, תוכלו להכין אותה. 282 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. ריזוטו ברווז ודלעת עם גרעיני דלעת חריפים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב מים, יין ובויון בכוס מדידה גדולה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל ושום; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 4 דקות או עד שהבצל רך. מערבבים אורז; מבשלים תוך ערבוב תדיר במשך 2 דקות. מערבבים פנימה דלעת וטימין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מערבבים 1 כוס תערובת מרק. מנמיכים את האש לבינונית; המשך להוסיף תערובת מרק, 1 כוס בכל פעם, ומאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת מרק נוסף. האורז צריך להיות רך אך יציב לנגיסה והתערובת צריכה להיות שמנת. זה אמור לקחת 20 עד 25 דקות. מערבבים גבינה וחמאה עד להמסה. מתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די קפראיה ריסרבה הוא יין אדום אודם עמוק. הארומה המורכבת והמתוחכמת שלו מזכירה פירות בצעד ראשון, נפתחת בהדרגה ומציגה תבלינים וליקריץ. על החיך, הוא בשרני, הרמוני ומלא גוף, עם התמדה ארוכה.