קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

ריזוטו דלעת סקווש

ריזוטו דלעת סקווש
המתכון Butternut סקווש ריזוטו מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק עוף, מלח, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש.

הוראות

1
להביא מרק ומים לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום 1 כף שמן במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. סקווש בישול עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל, ערבוב מדי פעם, עד שזה זהוב כתמים (8-10 דקות). מערבבים ב קורנית.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סקוושסקווש
טימיןטימין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להוסיף תערובת מרק 1/2 כוס למחבת, להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד סקווש הוא רך מרק הוא התאדה (8 עד 10 דקות יותר).
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום והנח בצד.
5
בינתיים, בסיר כבד 4 ליטר מעל חום בינוני, לבשל בצל בשארית 1 1/2 כפות שמן עם הנותרים 1/2 כפית מלח, ערבוב, עד ריכך (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים אורז וזורקים למעיל בשמן; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
7
מוסיף יין ומבשל עד נספג כמעט לחלוטין (2 דקות יותר).
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
8
מערבבים 1/2 כוס מרק רותח לתוך אורז ומבשלים בבית רתיחה חזקה, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. המשך רותח והוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת יותר, עד אורז הוא קרמי למראה אבל עדיין אל דנטה (כ 20 דקות בסך הכל); תערובת צריכה להיות עקביות של מרק עבה. (ייתכנו שאריות מרק.)
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
מרקמרק
9
מערבבים בחמאה, גבינה, ודלעת שמורה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
סקוושסקווש
10
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.