ריזוטו דלעת סקווש עם פריך Pancetta
ריזוטו דלעת סקווש עם פריך Pancetta עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, דלורית סקווש, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת סקווש עם פריך Pancetta, ריזוטו דלעת סקווש עם פנקטן ושמן מרווה, ו ריזוטו דלורית עם פנקטן ופקורינו.
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את pancetta מעל חום מתון עד פריך, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לקערה בינונית.
מוסיפים 1 כף שמן הזית לשומן במחבת.
מוסיפים את הדלעת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את המרווה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד ארומטי, בערך 1 דקה יותר.
מעבירים את הדלעת לקערה עם הפנצ ' טה.
בסיר בינוני, להביא את המניה כדי להתבשל על חום גבוה בינוני. הפחיתו את החום לנמוך והישארו חמים.
בסיר גדול, להמיס 3 כפות של החמאה ב 2 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד נספג.
מוסיפים 1/2 כוס של המניה החמה ומבשלים, ערבוב, עד נספג. המשך להוסיף את המניה, על 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג כמעט לפני הוספת יותר. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא רק רך והנוזל הוא שמנת, על 20 דקות.
מערבבים את כף 1 הנותרים של חמאה ואת 1/2 כוס פרמזן לתוך ריזוטו. בעדינות לקפל את הסקווש ו pancetta. כפית את הריזוטו לקערות מחוממות, מפזרים פרמזן ומגישים.