ריזוטו דלעת עם פרושוטו
ריזוטו דלעת עם פרושוטו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אורז arborio, יין, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריזוטו דלעת ממוסמר בורבון עם פרושוטו וגבינת עיזים, ריזוטו אפונה מתוק עם פרושוטו, ו ריזוטו עם מסקרפונה ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
דלעת קיטור, מכוסה, 15 דקות או עד מכרז; להפריש.
להביא מרק לרתיחה בסיר (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מעיל סיר גדול עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות.
להוסיף יין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק חם, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (על 18 דקות בסך הכל). מערבבים בדלעת; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה ומרכיבים שנותרו.