ריזוטו לימון עם אספרגוס
אם יש לך אורז arborio, בצל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס וריזוטו לימון, ריזוטו לימון אספרגוס, ו אספרגוס וריזוטו לימון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר גדול (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אורז וקליפה; מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים יין, ומבשלים 3 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 3 1/2 מרק כוסות, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות). מערבבים באספרגוס.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 10 דקות).
הסר מהחום; מערבבים גבינה ומיץ.