זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות, שמן זית, שמרים תזונתיים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ריזוטו ארוחת בוקר קל קינמון וצימוקים (חלב ללא, ללא גלוטן, טבעוני), ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), ו ללא גלוטן הוא לי: ריזוטו דלעת טבעוני עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו מחבת גדולה מעל חום גבוה עם שמן ומרגרינה. מטוגנים בצל ושום עד רכים ושקופים.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים אורז ומערבבים כל הזמן עד שהאורז מתחיל לבשל. מתבלים עם קמצוץ של מלח ופלפל, מוסיפים לאט 1/2 כוס מרק.המשך ערבוב בעוד הנוזל מפחית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
3
הוסף את היין וחזור. המשך להוסיף על 1/2-1 כוס נוזל בכל פעם, ערבוב, ולתת את הנוזל להפחית בכל פעם. כאשר יש לך רק כוס או כך של מרק שמאל, להוסיף את קישואים.המשך להוסיף את הנוזל שנותר ומערבבים עד שהוא נספג והאורז מבושל דרך.