ריזוטו עם אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם אספרגוס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, טימין לימון, חסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו אספרגוס, ריזוטו אספרגוס, ו ריזוטו אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את השליש התחתון של גבעולי האספרגוס עם מקלף ירקות. הצמד כל גבעול שבו הוא נשבר באופן טבעי; שמור 4 של תחתית קלופים עבור crostini (להלן). דק פרוסה 6 תחתית אספרגוס ומניחים את שאר התחתית בסיר עם 8 כוסות מים ואת הקורנית כדי להפוך מרק אספרגוס; להביא לרתיחה.
מחממים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 1 דקה.
יוצקים את היין ומערבבים עד נספג. מערבבים ב 1/2 כוס מרק אספרגוס עד נספג (להשתמש מצקת כדי להוסיף את המרק, שמירה על מוצקים במחבת). המשך להוסיף מרק במרווחים 1/2 כוס, ערבוב כל הזמן ומאפשר הנוזל להיספג לפני הוספת יותר, על 10 דקות. (אתה צריך על חצי מרק שמאל.) מערבבים את תחתית אספרגוס פרוס ואת גרידת לימון.
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהאורז הוא פשוט רך, 5 עד 8 דקות יותר.
בינתיים, מניחים את קצות האספרגוס במחבת גדולה, מכסים במים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד רק מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה, פרמזן ומיץ לימון לריזוטו. מערבבים את החסה, להסיר מן החום ואת העונה עם מלח. מחלקים בין קערות, למעלה עם רוביולה ועונה עם פלפל.
טפטוף את טיפי האספרגוס עם שמן זית וכפית על הריזוטו.