קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

ריזוטו עם אספרגוס

ריזוטו עם אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם אספרגוס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, טימין לימון, חסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו אספרגוס, ריזוטו אספרגוס, ו ריזוטו אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים את השליש התחתון של גבעולי האספרגוס עם מקלף ירקות. הצמד כל גבעול שבו הוא נשבר באופן טבעי; שמור 4 של תחתית קלופים עבור crostini (להלן). דק פרוסה 6 תחתית אספרגוס ומניחים את שאר התחתית בסיר עם 8 כוסות מים ואת הקורנית כדי להפוך מרק אספרגוס; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קרוסטיניקרוסטיני
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מחממים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
הוסף 1 1/4 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים את היין ומערבבים עד נספג. מערבבים ב 1/2 כוס מרק אספרגוס עד נספג (להשתמש מצקת כדי להוסיף את המרק, שמירה על מוצקים במחבת). המשך להוסיף מרק במרווחים 1/2 כוס, ערבוב כל הזמן ומאפשר הנוזל להיספג לפני הוספת יותר, על 10 דקות. (אתה צריך על חצי מרק שמאל.) מערבבים את תחתית אספרגוס פרוס ואת גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהאורז הוא פשוט רך, 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
בינתיים, מניחים את קצות האספרגוס במחבת גדולה, מכסים במים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה, פרמזן ומיץ לימון לריזוטו. מערבבים את החסה, להסיר מן החום ואת העונה עם מלח. מחלקים בין קערות, למעלה עם רוביולה ועונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
טפטוף את טיפי האספרגוס עם שמן זית וכפית על הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
11
צילום: רולנד בלו