קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ריזוטו עם אספרגוס ושומר (צמחוני)

ריזוטו עם אספרגוס ושומר (צמחוני)
ריזוטו מתכון עם אספרגוס ושומר (צמחוני) מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מאוכלרשת דורש פטרוזיליה, חמאה, נורות שומר, ושמן זית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 62%. נסו ריזוטו ירוק באביב עם אפונה, אספרגוס ושומר, ריזוטו שומר ונקניק, ו ריזוטו לימון ושומר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מודדים 4 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מוסיפים גבעולי אספרגוס ו -2 כפות מלח. הגדר אמבט קרח ליד הסיר. בלאנש אספרגוס עבור 1 דקה, מקום באמבט קרח ולשמור את אספרגוס בישול מים עד מאוחר יותר. בינתיים קוצצים שומר לאלות בגודל 1/2 אינץ 'ומניחים בתבנית טיגון בגודל 12 עד 14 אינץ 'עם דפנות בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים על אש בינונית עם שמן זית ובצל. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך אך לא להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים אורז, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים עד שהאורז הופך אטום, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
מוסיפים מי בישול אספרגוס עד שהם מכסים את האורז. הופכים את האש לגובה, תוך ערבוב מתמיד, ומבשלים את האורז עד שרמת הנוזל יורדת מתחת לרמת האורז. המשך להוסיף את נוזל הבישול האספרגוס החם, 1 מצקת בכל פעם, כדי לשמור על מפלס הנוזל מעל האורז למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
מסננים אספרגוס וקוצצים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
מוסיפים אספרגוס לאורז ומבשלים עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
מסירים מהאש, מוסיפים חמאה,פרמיג ' אנו ופטרוזיליה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
מגישים מיד.;

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.