ריזוטו עם בייקון, כרישה וזיתים ספרדיים
ריזוטו עם בייקון, כרישה וזיתים ספרדיים היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 593 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -17 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו אורז ארבוריו, כרישה, מרק עוף דל מלח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. נסו בקלה עם חומוס, כרישה, בייבי קייל ועגבניות שרי צרורות , סלט פסטה סלק צלוי וכרישה , וכרישת חמאת כמהין ואמפנדס עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מרק לרתיחה בסיר בינוני. מנמיכים את האש כך שהמרק יישאר בבעבוע עדין קבוע. במחבת גדולה ועמוקה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד להשחמה ופריכה.
מעבירים רצועות בייקון בעזרת כף מחוררת לנייר סופג; לְהַפְרִישׁ.
שופכים הכל מלבד כף 1 נטיפי בייקון.
מוסיפים כרישה למחבת; מבשלים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום ואורז; מבשלים דקה אחת, תוך ערבוב תכוף.
בעזרת מצקת גדולה מעבירים כ-1 כוס מהמרק המבעבע לתערובת האורז. מבשלים עד שרוב הנוזלים נספגים תוך ערבוב מדי פעם. המשך להוסיף מרק 1 מצקת בכל פעם, עד שהאורז יציב מעט לביס, 20 עד 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם ושומר על רתיחה קבועה של תערובת האורז. מערבבים פנימה זיתים, עגבניות מיובשות אם רוצים, ובייקון שמור; חום דרך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, אם רוצים.
מעבירים לארבע קערות הגשה רדודות.