ריזוטו עם ירקות דרומיים ובייקון
ריזוטו מתכון עם ירקות דרומיים ובייקון מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, בייקון, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו ירקות דרומיים עם בייקון, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו Southern Comfort נקניקיה עם סלט כרוב דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא 2 כוסות של ציר העוף לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים רבע כפית מלח וירקות, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בייקון ומטגנים עד שכל השומן שלהם הוא שניתנו, על 8 דקות.
מניחים בייקון על מגבת נייר לנקז, ושופכים את כל אבל 2 כפות של שומן מחבת (שמור את המרחק שאתה לשפוך). להפחית את החום נמוך ולהוסיף בצל קצוץ גס. לבשל, ערבוב, עד רך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים 2 שיני שום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. להעלות את החום בינוני, לסחוט את העגבניות עם הידיים ולהוסיף אותם. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 8 דקות.
מוסיפים ירקות מבושלים כוס ½ מלאי שמורות; מבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות. להתחמם על הכיריים (או להעביר לקערה לחמם כאשר אתה מוכן לאכול).
שלב מלאי המשמש לבשל ירקות עם מלאי שנותר חם כמעט רותחים. מעיל עוד תנור הולנדי עם שומן בייקון שנותר (כ 1 ½ כפות) וחום על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל פרוס ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום הטחון הנותרים ומבשלים עוד דקה אחת.
יוצקים את האורז וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד דגנים מכוסים בשמן ומתחילים טוסט, על 2 דקות.
מוסיפים מלח ויין ומבשלים, ערבוב, עד כמעט התאדה, על 1 דקה. להעלות את החום בינוני, ולהוסיף 1 מלאי כוס, ערבוב מדי פעם עד שהאורז ספג את הנוזל.
הפעל חום עד בינוני נמוך ולהמשיך להוסיף מלאי לסיר בחצי כוס אמצעים, ערבוב מדי פעם עד שכל אצווה נספגת לפני הוספת יותר. המשך הוספת מלאי עד האורז הוא רך אבל שומרת על ביס קטן, על 30 דקות (אתה לא יכול להשתמש בכל המניה).
לגרוף ריזוטו לשתי קערות הגשה. למעלה עם חצי הירוקים, מחומם, ו 3 פרוסות חצי בייקון. חזור עם ריזוטו שנותר, ירקות, ובייקון.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.