ריזוטו עם תירס ובזיליקום
ריזוטו עם תירס ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מרק עוף דל נתרן, שמן זית, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ריזוטו תירס, אספרגוס ושעורה בזיליקום, ריזוטו בזיליקום, ו ריזוטו בזיליקום אסיאגו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר 2 ליטר (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים שמן זית וחמאה; מבשלים עד שחמאה נמסה.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד היין מתאדה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים מרק, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 12 דקות בסך הכל).
מוסיפים תירס, הבא 3 מרכיבים (באמצעות מלח), ו 1/3 כוס גבינה, ערבוב בעדינות עד גבינה נמס.
טיפ: אם מעולם לא הכנת ריזוטו, יש כמה טריקים. ודא המרק שלך חם. כמו כן, אתה תמיד רוצה לשמור על צעיף דק של נוזל על האורז. כשהוא מתחיל להתאדות, אתם יודעים שהגיע הזמן להוסיף עוד. ולהמשיך לערבב! זה אולי נראה כמו לנצח, אבל ריזוטו לוקח רק 12 עד 15 דקות לבשל פעם שהוספת את האורז למחבת. לקראת סוף הבישול, הקפד להמשיך לטעום אותו. אתה רוצה למשוך אותו מהחום בזמן שהוא עדיין קצת אל דנטה.