קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות78
מגזין

ריזוטו עם תרד

ריזוטו עם תרד
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, ריזוטו עם תרד עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1196 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה הוא די בריא מאז מנה אחת מכסה 9% מהצרכים היומיים שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, אורז קרנרולי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי התרד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בצל וזיתים כקינוח. תמחיר $6.44 למנה המתכון הזה יקר. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו תרד, ריזוטו תרד, ו ריזוטו עם תרד.

הוראות

1
יש לשטוף ולייבש את התרד. חותכים את העלים, קומץ בכל פעם, לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2
מחממים את המים בסיר כמעט עד לרתיחה. לכסות, ולשמור אותו חם מאוד על הכיריים, ליד מחבת ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
שים את שמן הזית, בצל, ו 1/2 כפית מלח בסיר, להגדיר אותו על חום בינוני, ומערבבים היטב. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים נבלים ומתחילים צבע.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים את האורז בבת אחת, להעלות את החום, ומערבבים ברציפות במשך כ 2 דקות, עד גרגרי האורז הם קלויים (לא השחמה) ולעשות צליל לחיצה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את היין, ולהמשיך לערבב, בכל רחבי המחבת, עד שהוא התאדה והאורז יבש.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מצקת ב 2 כוסות מים חמים, מספיק כדי לכסות את האורז. מבשלים דקה או שתיים, ערבוב, ואז ערימת תרד מגורר על גבי האורז, ומערבבים בהתמדה כמו wilts התרד והאורז בהדרגה סופג כמעט את כל הלחות, 5 דקות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
כאשר אתה יכול לראות את החלק התחתון של הסיר כפי שאתה מערבבים, מצקת יותר מים כדי לכסות את האורז, ומערבבים את הנותרים 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, כמו ריזוטו מפתחת השעיה שמנת שלה. שוב, כאשר הנוזל נספג כמעט לחלוטין, מצקת בכוס אחרת או כך של מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקתמצקת
8
לאחר הריזוטו בישל במשך 15 עד 20 דקות ושילב 6 כוסות מים, טעם; להוסיף יותר מלח או יותר מים חמים לפי הצורך. כאשר נעשה אל דנטה וקרם, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
זרוק את חתיכות חמאה, לערבב במרץ, ואז להכות את 1/2 כוס גבינה מגוררת, לטחון פלפל שחור בנדיבות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
מגישים מיד בקערות פסטה חמות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק