ריזוטו פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פטריות בר. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, שאלוט, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק ירקות להתבשל בסיר בינוני. להפחית את החום נמוך; לכסות ולשמור על מרק חם.
ממיסים 3 כפות חמאה עם שמן זית בסיר גדול כבד על אש בינונית.
להוסיף שאלוט קצוץ; sauté 1 דקה.
מוסיפים פטריות בר; מבשלים עד פטריות רכות ומיצים משתחררים, כ 8 דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים למעיל.
מוסיפים שרי ומבשלים עד שנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים 3/4 מרק ירקות חם כוס ומבשלים עד נספג, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף הנותרים מרק ירקות חם 3/4 כוס בכל פעם, המאפשר מרק להיספג לפני הוספת יותר ערבוב לעתים קרובות עד אורז הוא רק רך תערובת הוא שמנת, על 20 דקות. מערבבים בגבינת פרמזן ותימין טרי קצוץ.
* ארבוריו (Arborio), אורז איטלקי, זמין בשווקים איטלקיים ובמרכולים רבים ברחבי המדינה.