ריזוטו פטריות פורצ'יני
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אורז arborio, פטריות פורצ'יני, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו ריזוטו פטריות פורצ'יני, ריזוטו פטריות פורצ'יני, ו ריזוטו פטריות פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום, משרים את פטריות הפורצ ' יני המיובשות במים הרותחים עד שהתרככו, כ -20 דקות. לשפשף את הפטריות במים כדי להסיר כל חצץ, ואז להרים אותם מתוך הנוזל השריית קוצצים גס. שמור את פטריות השריית נוזל.
בסיר בינוני, להביא את מלאי הירקות לרתיחה. לכסות ולשמור את המניה בבית רתיחה חשופה על אש נמוכה. בסיר גדול או תבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה בשמן הזית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד מרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתרככים, כ 4 דקות.
מוסיפים את האורז למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מצופה, על 1 דקה.
מוסיפים את היין הלבן לאורז ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה.
מוסיף את פטריות פורצ ' יני קצוצות ואת הנוזלים השריית פטריות שמורות, לעצור לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית.
להוסיף מלאי חם מספיק רק כדי לכסות את האורז ולבשל, תוך ערבוב כל הזמן, עד המניה נספג.
הוסף עוד מניות. המשך בישול ערבוב, הוספת מלאי יותר כפי שהוא נספג, עד שהאורז הוא רק רך וטופס רוטב שמנת, על 30 דקות.
הסר את ריזוטו פורצ ' יני מן החום ומערבבים את 2 כפות הנותרים של חמאה וגבינת פרמזן מגוררת. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל ומצקים אותו לקערות רדודות. למעלה הריזוטו עם שבבי פרמזן ומגישים.