ריזוטו פינו נואר עם עוף רוזמרין עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 519 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך אורז arborio, מרק עוף, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו ארוחת בוקר עם דובדבנים וסירופ פינו נואר, דיז'ון-רוזמרין Crusted בשר בקר צלוי עם פינו נואר Au jus, ו חזה עוף צלוי ברוטב פינו נואר.
הוראות
1
מחממים יין ומרק בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים שאלוט ו -4 המרכיבים הבאים, ומטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אורז, ומטוגנים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. להפחית את החום בינוני; להוסיף תערובת יין חם 1/2 כוס; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג. חזור על הנוהל עם תערובת היין הנותרת, 1/2 כוס בכל פעם. (זמן בישול כ -30 דקות.) מערבבים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ופטרוזיליה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים הנותרים 1 כפית מלח, הנותרים 1 כפית פלפל, וקצוץ רוזמרין טרי באופן שווה על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
5
ממיסים את הנותרים 2 כפות חמאה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני; מוסיפים עוף, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים את העוף לאורכו לפרוסות, חיתוך עד 1/2 אינץ ' של הקצה השני. ריזוטו כפית על צלחת הגשה. למעלה עם עוף, פרוסות להפיץ מאוורר; לקשט,אם תרצה.