קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ריזוטו פרונטו סקאלופ

ריזוטו פרונטו סקאלופ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Risotto Pronto צדפה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 345 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלחי לימון, שמן זית, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו שמפניה אוסטרלית וריזוטו צדפות, פרונטו שבשבת, ו נאצ'וס פרונטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני, לשלב שמן, סלרי, ובצל. מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים אורז ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
מוסיפים 4 מרק כוסות ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום רותח ומערבבים לעתים קרובות עד אורז רך לנשוך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מוסיפים צדפות, אפונה וג ' ינג ' ר. מערבבים עד צדפות אטומות אבל עדיין לחות למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
להוסיף מיץ לימון, קצת יותר מרק אם מרקם creamier הרצוי; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
ריזוטו כפית לקערות רחבות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים בזיליקום ומקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.