גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את רטטוי:מחממים את התנור ל 232°.
2
מערבבים את הפלפלים (בכל צבע), חצילים, קישואים, ודלעת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את חומץ בלסמי, שמן זית, כמה עלי בזיליקום קרועים לחתיכות, עלים מכמה זרדים של קורנית טרייה ופטרוזיליה. לזרוק מעיל ולהתפשט בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה; צפיפות יגרום ירקות קיטור ולא חום.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים בתנור ולא להתעסק עם זה. רק צלוי עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
1
מסננים את הנוזל מעגבניות לסיר ומוסיפים את המניה. מביאים לרתיחה ולהוריד את החום לרתיחה. תערובת זו יש לשמור חם במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2
שים את העגבניות בקערה ומעוך אותן לחתיכות באמצעות גב כף עץ. אל תרסק, או שהעגבניות יתפוררו לתוך הריזוטו. הגדר aside.In סיר של 6-8 ליטר, ממיסים את החמאה בשמן זית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את שאלוט ושום, בישול לאט עד שהם כמעט נראים כמו מחית (נקרא sofrito). אל תהיה חום. זה ייקח בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את sofrito, כתם את הסיר עם מגבת נייר, ולהחזיר אותו לתנור על חום בינוני.שים לב לשעה בשעון.
5
מוסיף את האורז ולהשתמש כף עץ (הקצוות אינם חדים מספיק כדי לפגוע הגרעינים) כדי להזיז אותו סביב הסיר כך טוסטים זה מתחיל להריח קצת כמו אגוזים. זה ייקח 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את היין ולאט לאט לבשל אותו, בעדינות ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את sofrito, ערבוב מעיל. התחל להוסיף את תערובת המניה החמה על 1/2 כוס בכל פעם, ומערבבים לאחר כל תוספת עד הנוזל נספג כך האורז מאבד את העמילן שלה מעבה את התערובת.לזרוק את עלי המפרץ לאחר התוספת השלישית של המניה; כ 15 דקות לתוך תהליך הבישול, להוסיף את העגבניות. אתה עלול לא להשתמש בכל תערובת המניות.כאשר האורז מבושל 25 או 30 דקות בסך הכל, אם כי הטעם הוא הטוב ביותרלקחת את הסיר מהחום ומערבבים בעדינות את רטטוי.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים את ההתלהבות כדי לתת לו קצת בהירות, ומערבבים בעדינות את 1 כוס גבינה.מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר צלחות הגשה ולהעביר גבינה נוספת מטחנת פלפל בצד.הערה: חפש ירקות עם חיצוני מבריק (כלומר הם טריים הרים). סקווש וחציל צריך להרגיש חזק למגע ולא עמוס במים או theyll לקבל רטוב.טיפ: איפה שהרבה אנשים מפשלים מתמקד באל דנטה. כן, האורז לא צריך להיות דייסה. אבל זה גם צריך להיות מבושל דרך. הנה המבחן שלי.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
מטחנת פלפל
10
תן לאורז להוריד את הכף. זה לא צריך לגוש כמו שיבולת שועל: זה צריך ליפול בגל חלק.