ריזוטו שום וגבינה צלוי
ריזוטו קלוי שום וגבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך שפשף מרווה, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: ריזוטו שום קלוי, עוף קל וריזוטו שום קלוי, ו פלפל אדום קלוי וריזוטו גבינת עיזים.
הוראות
לחתוך קצה מחודד של שום; מקום שום על פיסת נייר אלומיניום. מקפלים לסכל.
אופים ב 425 במשך 30 דקות; מגניב. לסחוט עיסת שיני שום, וקוצצים. תניח בצד.
הסר גבעולים של פטריות, ולהשליך. חתיכות קטנות של פטריות.
להמס חמאה עם שמן בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופטריות, ומטגנים 2 עד 3 דקות.
להוסיף אורז; לטגן 1 דקה. מערבבים תירס ויין; להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד היין מצטמצם בחצי.
מוסיפים 1/2 מרק חם כוס, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג. חזור על הנוהל עם הנותרים מרק חם, 1/2 כוס בכל פעם, עד אורז הוא רך. (זמן הבישול הכולל הוא כ -35 עד 45 דקות.)
מערבבים בקורנית וב -3 המרכיבים הבאים.
מוסיפים גבינת שמנת ושום קלוי קצוץ, ערבוב עד מעורבב.