קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

ריזוטו שנטרל

ריזוטו שנטרל
אם יש לך מלח, פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו ריזוטו Chanterelle וסיר ריזוטו לגוסטינה, ריזוטו פטריות Chanterelle, ו ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות חמאה. מבשלים ומערבבים את השום והפטריות בחמאה המומסת במשך שלוש דקות, כדי להיות בטוח לחמם את הפטריות מעט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים באורז, ומבשלים 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף מרק ירקות 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות ומאפשר את כל הנוזל להיספג לפני הוספת מרק יותר. המשך לבשל עד שהאורז יהיה רך לשן. מערבבים את תערובת הפטרייה וחום דרך, על 1 דקה. מערבבים בגבינה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה