ריזוטו שנטרל
אם יש לך מלח, פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו ריזוטו Chanterelle וסיר ריזוטו לגוסטינה, ריזוטו פטריות Chanterelle, ו ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות חמאה. מבשלים ומערבבים את השום והפטריות בחמאה המומסת במשך שלוש דקות, כדי להיות בטוח לחמם את הפטריות מעט. תניח בצד.
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים באורז, ומבשלים 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף מרק ירקות 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות ומאפשר את כל הנוזל להיספג לפני הוספת מרק יותר. המשך לבשל עד שהאורז יהיה רך לשן. מערבבים את תערובת הפטרייה וחום דרך, על 1 דקה. מערבבים בגבינה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.