רילטס בלופיש מעושן
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שומר הנורה, מיץ לימון, מעושן * bluefish המקומי; הרים; עור; וקו הדם הוסר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Rillettes פורל מעושן, מעושן Bluefish Pâté, ו פטה דג כחול מעושן.
הוראות
* (טוני מעשן את הדגים הטריים על גריל ברביקיו, אבל קמצוץ זה יכול להיות קנה מראש מעושן)
מחממים את שמן הזית במחבת חתוכה על אש בינונית.
מוסיפים את כל הירקות, התבלינים ואת זר garni. מתבלים עם מלח ים משובח ומכסים, מזיעים את הירקות עד למכרז, כ 5-8 דקות
הסר זר garni ולהעביר את שאר החומרים לבלנדר.להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה.
בואו מגניב ומערבבים את השמנת החמוצה.
הוסף לפי הצורך את דג כחלחל מעושן הרים. תסיים עם מיץ לימון.
מגישים עם באגט או קרקרים.