ריץ " ברוסקטה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ריץ "Bruschettan. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קרקרים ריץ, בצל ירוק, 1 כף. רוטב איטלקי פיקנטי קראפטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ביצה על הריץ, עכבישי ריץ, ו עוגיות ריץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרקרים על תבנית אפייה; העליון עם תערובת עגבניות וגבינת פרמזן.
אופים 8 עד 10 דקות. או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.