ריקוטה-ואגוזים-ארטישוק ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריקוטה - וארטישוקים ממולאים אגוז. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם ארטישוקים, גבינת ריקוטה חלב מלא, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פסטה מחבת אחת עם ריקוטן וארטישוקים, ברוסקטה עם ריקוטן וארטישוק., ו ניוקי ריקוטה עם ארטישוק פריך.
הוראות
ממלאים קערה גדולה עם מים קרים; מוסיפים מיץ לימון.
גזע מנותק 2 אינץ ' העליון מ 1 ארטישוק. באמצעות מספריים, לחתוך קצוות מחודדים של עלי הארטישוק החיצוניים. באמצעות מלון baller, לגרוף את לחנוק מטושטש ממרכז ארטישוק, יצירת פתיחה.
מניחים ארטישוק במי לימון. חזור עם שאר הארטישוקים. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים ארטישוק ומבשלים עד לבבות ארטישוק רך כאשר פירסינג עם שיפוד מתכת, על 15 דקות.
ניקוז. מגניב לטמפרטורת החדר.
קוצצים בגסות אגוזי מלך במעבד.
להעביר 2 כפות אגוזי מלך קצוצים לקערה קטנה ושמורה.
מוסיפים גבינת ריקוטה, 1/4 כוס שמן זית, שום, מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט לאגוזים במעבד; תהליך עד מעורבב היטב.
מעבירים תערובת ריקוטה לקערה. מוסיפים פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל לבן נוסף. באמצעות כפית וקצות אצבעות כמו איידס, תערובת ריקוטה כפית למרכז של כל ארטישוק, ולאחר מכן כפית תערובת כלשהי בין עלי ארטישוק.
יוצקים הנותרים 1/4 כוס שמן זית לתוך זכוכית 13x9x2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. סדר ארטישוקים ממולאים בצלחת. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
יוצקים 3/4 כוס מים ויין לתחתית צלחת עם ארטישוקים. כיסוי צלחת עם נייר ואופים עד ארטישוק הם מאוד רך ומילוי הוא מעט מוצק, על 40 דקות. לחשוף ומפזרים שמורות 2 כפות אגוזי מלך קצוצים על ארטישוק.
בואו לעמוד 10 דקות ומגישים.