ריקוטה סמיפרדו
Ricotta Semifreddo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 252 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת שמנת, תמצית vanillan, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ריקוטן ופירות מסוכרים חצי פרדו, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו Nougat Semifreddo (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 x 5 אינץ כיכר מחבת עם ניילון נצמד.
שלב 1/2 כוס סוכר, חלב, דבש, קליפת תפוז, תמצית וניל, 1/8 כפית מלח, גבינת שמנת, ריקוטה בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך קערה גדולה.
יוצקים קרם לתוך קערה בינונית, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/4 כוס קצפת לתוך תערובת ריקוטה. מקפלים את השמנת הנותרת.
תערובת כפית למחבת כיכר מוכנה. מכסים בניילון נצמד, ומקפיאים לפחות 8 שעות או עד שנקבע.
הסר semifreddo מן המקפיא, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. להשליך חתיכת פלסטיק לעטוף. הפוך מחבת כיכר על מגש, והקש כדי להסיר semifreddo. השליכו את אריזת הפלסטיק הנותרת, וחתכו חצי פרדו לרוחב.
מגישים עם סעיפים כתומים ודומדמניות, אם תרצה.