קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

רכבת הרים ראובן בורגרים

רכבת הרים ראובן בורגרים
רכבת הרים ראובן בורגרים עשויה להיות בדיוק המתכון האמריקאי שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1362 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -95 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש רוטב ברביקיו, חמוצים שמיר, חלב ומלח ופלפל. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: בורגרים עוף מדהימים , בורגרים הודו צ'דר תפוחים עם רוטב יוגורט צ'יפוטלה , והמבורגרים סלמון אסיאתיים עם רוטב ג'ינג'ר ליים חריף .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'1 קילו צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
2
מחממים מחבת גדולה עם השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
2 כוסות רוטב אלף האיים2 כוסות רוטב אלף האיים
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוציאים לקערה גדולה ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים מלבד הגבינה ורוטב הברביקיו ומערבבים היטב. מרססים בחופשיות תבנית עם תרסיס לבישול קח מחצית מתערובת הבקר הטחון ויוצרים כיכר על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הניחו את רצועות הגבינה על גבי קציץ הבשר, ולאחר מכן מכסים בחצי השני של תערובת הבשר. בסיום זה אמור להיראות כמו גוש קציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 140 מעלות F במדחום לקריאה מיידית. זה אמור לקחת כשעה (אך בדוק כל הזמן מכיוון שחלק מהתנורים מתבשלים מהר יותר מאחרים). כ-5 דקות לפני שהקציץ מוכן מוציאים מהתנור ומצפים ברוטב הברביקיו. מחזירים לתנור עד לזיגוג יפה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור אל קרש חיתוך ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
חותכים את קציץ הבשר לפרוסות בעובי 1 אינץ' ולשים כל פרוסה בין 2 חתיכות לחם שיפון. בשלב זה ניתן להוסיף, עגבנייה, חסה ומלפפון חמוץ, אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפוןלחם שיפון
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
9
הערת הטבח: אני אוהב לחמם מחבת ולטגן את הכריך לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת