רכבת הרים ראובן בורגרים
רכבת הרים ראובן בורגרים עשויה להיות בדיוק המתכון האמריקאי שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1362 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -95 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש רוטב ברביקיו, חמוצים שמיר, חלב ומלח ופלפל. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: בורגרים עוף מדהימים , בורגרים הודו צ'דר תפוחים עם רוטב יוגורט צ'יפוטלה , והמבורגרים סלמון אסיאתיים עם רוטב ג'ינג'ר ליים חריף .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה עם השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוציאים לקערה גדולה ומצננים.
מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים מלבד הגבינה ורוטב הברביקיו ומערבבים היטב. מרססים בחופשיות תבנית עם תרסיס לבישול קח מחצית מתערובת הבקר הטחון ויוצרים כיכר על תבנית האפייה.
הניחו את רצועות הגבינה על גבי קציץ הבשר, ולאחר מכן מכסים בחצי השני של תערובת הבשר. בסיום זה אמור להיראות כמו גוש קציץ בשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 140 מעלות F במדחום לקריאה מיידית. זה אמור לקחת כשעה (אך בדוק כל הזמן מכיוון שחלק מהתנורים מתבשלים מהר יותר מאחרים). כ-5 דקות לפני שהקציץ מוכן מוציאים מהתנור ומצפים ברוטב הברביקיו. מחזירים לתנור עד לזיגוג יפה.
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור אל קרש חיתוך ומניחים להתקרר.
חותכים את קציץ הבשר לפרוסות בעובי 1 אינץ' ולשים כל פרוסה בין 2 חתיכות לחם שיפון. בשלב זה ניתן להוסיף, עגבנייה, חסה ומלפפון חמוץ, אם תרצו.
הערת הטבח: אני אוהב לחמם מחבת ולטגן את הכריך לפני ההגשה.