קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

רמולדת סלרי

רמולדת סלרי
Celeriac Remoulade הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך צלפים, בוטנים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Celeriac Remoulade, סלריאק & remoulade גזר, ו Po ' Boy שפמנון מטוגן עם רוטב Remoulade Celeriac (מתכונים דומים).

הוראות

1
השתמש בסכין חדה לקלף בזהירות את הסלריק ולהסיר את המשטח החיצוני knobbly.שים 1 ליטר (34 עוז / 4 כוסות) מים קרים וחצי מיץ לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
CeleriacCeleriac
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
2
חותכים את הסלריאק לרצועות דק julienne ולשים אותם מיד לתוך מי לימון כדי למנוע שינוי צבע. לספוג עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
לימוןלימון
3
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף את מיץ לימון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
Drainthe celeriac ולהוסיף למים רותחים. לאחר 1 דקה, לנקז להתקרר תחת מים coldrunning. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
כדי להפוך את remoulade, לטאטא את חלמונים ביצה, חומץ וחרדל יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
RemouladeRemoulade
חרדלחרדל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיף את השמן, טיפה אחר טיפה מקצה של כפית, לטאטא כל הזמן עד themixture מתחיל להתעבות, ולאחר מכן להוסיף את השמן שנותר בזרם דק מאוד. Seasonand, במידת הצורך, רזה עם קצת מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מקפלים את רצועות סלריאק לתוך remoulade וצינה במשך 2-4 שעות. מערבבים את הצלפים finelychopped, פטרוזיליה ו gherkins, אם משתמשים, ומפזרים את האגוזים קצוציםלפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
CeleriacCeleriac
GherkinsGherkins
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
8
מ "לה פטי פריז" מאת נטלי בנזה. תמונות של ג ' קי מלוויל. זכויותיה המוסריות של נטלי בנזה להיות מזוהה כמחבר של עבודה זו נטענו על ידה בהתאם לחוק זכויות היוצרים, המדגמים והפטנטים 198
9
פורסם לראשונה בשנת 2013 על ידי Hardie Grant Books.