רפרפת דלעת
דלעת דלעת הוא קינוח ללא גלוטן וידידותי ל-fodmap . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 7 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 342 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, ביצים, אגוזי פקאן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון ספונקולרי של 43% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי רפרפת תפוחים עם קרום שיבולת שועל , רפרפת קרמל אפויה וקצפת אפויה .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים לארבעה 10 גרם משומנים. כוסות רפרפת.
מניחים ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה; שפכו מים חמים סביב כוסות לעומק של 1 אינץ'.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות.
לציפוי, מערבבים את הסוכר החום, הפקאן והחמאה.
אופים 30-35 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מגישים חם או צונן; למעלה עם קצפת וקינמון אם רוצים. שומרים במקרר.