רפש אבטיח
רפש אבטיח נטול גלוטן, וטבעוני קינוח. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך אבטיח, מיץ ליים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. נסו רסק אבטיח פטל, תות-אבטיח ברד, ו אבטיח תות ברד (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לכסות ולעבד את מיץ סיד, אבטיח, וסוכר בקבוצות עד חלקה.
יוצקים לתוך מיכל חסין מקפיא. לכסות להקפיא במשך 30 דקות או עד הקצוות מתחילים להקפיא.
מערבבים וחוזרים למקפיא. חזור כל 20 דקות או עד slushy, על 90 דקות. כף 3/4 כוס לתוך קערות או משקפיים; להוסיף 1/4 כוס סודה.