רצועות סלמון פריך
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חלב, פירורי לחם, שמיר עשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רצועות תפו " א פריכות, רצועות עוף פריך, ו רצועות עוף פריך (מתכונים דומים).
הוראות
ריססו גיליון אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה, להקציף מיונז וחלב. בקערה אחרת, מערבבים פירורי לחם, שמיר, מלח ופלפל לימון.
טובלים כל פיסת סלמון לתערובת מיונז, פונים למעיל, ואז מתגלגלים בתערובת פירורי לחם, פונים למעיל.
מניחים חתיכות מעט בנפרד על תבנית אפייה ולרסס קלות עם ספריי בישול.
אופים על המדף העליון של תנור 475 עד פני השטח הוא השחמה וסלמון הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז (לחתוך לבדוק), 12 עד 14 דקות.