רצועות עוף קריספי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו רצועות עוף קריספי. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -25 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 278 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם חמאה, רכות חזה עוף, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 135 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 67% , וזה טוב. מתכונים דומים: רצועות עוף מתוק ודביק , רצועות עוף מפרייר אוויר ורצועות באפלו ללא עצמות .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מניחים חמאה בקערה רדודה. בקערה רדודה נפרדת, מערבבים את הדגנים הכתושים, הקמח ותערובת התיבול. טובלים את רכות העוף בחמאה, ואז לוחצים פנימה את תערובת הדגנים לציפוי אחיד. מסדרים בתבנית האפייה המוכנה.
מטפטפים את כל החמאה שנותרה.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שמיצי העוף צלולים.