קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רק עוד פשטידת הודו.

רק עוד פשטידת הודו.
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח ופלפל טחון, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). פרוס את קרום העוגה, וקו צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום 1. תניח בצד את הקרום השני.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את שמן הזית במחבת על חום בינוני, ומבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הקורנית, אורגנו, מלח ופלפל שחור, ולאחר מכן מוסיפים את הירקות המעורבים ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ירקות מעורביםירקות מעורבים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את תערובת הירקות לתוך צלחת פשטידה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
בסיר מעל חום בינוני, לטאטא את הקרם, חלב, קורנפלור יחד עד חלקה, ואז להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים את תערובת הקרם עד מעובה, על 1 דקה; לשפוך את הרוטב על הירקות בצלחת העוגה. מסדרים את בשר טורקיה על הרוטב והירקות, ולאחר מכן העליון את העוגה עם הקרום שמורות. מקלקלים את שני הקרום יחד סביב קצה צלחת העוגה עם מזלג, ודוקרים כמה חורים בחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מורחים חמאה על הקרום העליון. מכסים את העוגה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות; להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 50 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את נייר הכסף מן העוגה על 20 דקות לפני סוף זמן האפייה כדי לתת את הקרום חום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בואו לעמוד על 10 דקות לפני ההגשה.