שאור חם חום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את הבצק החום החם. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1273 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פרמזן, פרמזן, אגוז מוסקט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו גבינה צלויה בגריל עם פובלנוס קלוי, צ'דר מעושן וחמאה חומה בקארי, וידוי מס ' 52: מחמצת היא היריבה הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם מתנע מחמצת, ו לביבות מחמצת אוכמניות / עם מתנע מחמצת (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס ומחבת ברזל יצוק לחום בינוני-גבוה.
לרוטב מורניי: במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה מוסיפים את החמאה ומזיעים את הבצל עד לריכוך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את הקמח והטוסט לדקה נוספת מבלי להוסיף צבע. הביאו את המחבת לאש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מערבבים לשילוב ומבשלים במשך 3 דקות.
מוסיפים את החלב ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים עד שהעמילן התבשל והרוטב הסמיך, 3 דקות נוספות.
מוסיפים את אגוז המוסקט לפי הטעם. מנמיכים את האש לנמוכה. מערבבים פנימה את הצ ' דר והפרמזן.
מסירים מהאש ושומרים על חום. מתבלים במלח ופלפל.
לכריך: ממיסים את החמאה ומערבבים עם השום.
מברישים צד אחד של פרוסות המחמצת בחמאת השום. מחממים את הטוסט משני הצדדים עד להזהבה וקלויה.
מעבירים לתבנית אפייה, שום-חמאה-בצד למעלה, ומתבלים במלח הפתיתים.
מעל את פרוסות הטוסט עם כ -1 1/2 גרם הודו ו -2 פרוסות בייקון. שלבקת חוגרת את פרוסות העגבניות מעל הבייקון וההודו. כפית כ 1 גרם של רוטב מורניי מעל ומפזרים פרמזן.
מכניסים לתנור וטוסטים עד שהפרמזן מבעבע, כ -5 דקות (מסיימים מתחת לצלייה אם רוצים).
מוציאים ומקשטים עם הבצל הירוק.
מגישים פנים פתוחות, 2 למנה.