שאלוט מזוגג עם יין אדום
והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 210 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, מלח, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין, בשר טנדרלוין עם שאלוט וזיגוג יין אדום, ו שאלוט צלוי במחבת עם זיגוג יין שרי (מתכונים דומים).
הוראות
ניתן לבשל בצלצלי שאלוט כמה שעות מראש, ולחמם בעדינות לפני ההגשה.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיף את שאלוט ומבשל, מפנה מדי פעם, על 5 דקות, עד הזהב.
מוסיפים את היין האדום, חומץ, סוכר, קורנית, עלה דפנה, ומתבלים במלח. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, או עד למכרז.
להעביר את שאלוט לקערת הגשה, באמצעות כפית מחוררת. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים את נוזל הבישול עד סירופ.
הסר מהחום וקצף בחמאה הנותרת.
השליכו את עלה המפרץ ואת תימין sprig, ויוצקים את הרוטב על שאלוט; לשרת מיד.