קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שביר טורט

שביר טורט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו טורט שביר. מתכון זה מכין 12 מנות עם 247 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו גרגרי קפה נמס, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו שקדים פריך טורט, קפה שקדים פריך טורט, ו ארבעה אגוזים שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תן ביצים לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
2
מקום תנור מתלה במיקום הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 325*.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שלב קמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
4
להקציף חלמונים, מים, מיץ לימון ווניל; מוסיפים לתערובת הקמח. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מקציפים חלבונים ושמנת אבנית עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לבלילה. כפית לתוך 10-ב לא משומן. מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
חותכים את הבלילה בעזרת סכין להסרת כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
אופים 50-60 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע. מיד להפוך את המחבת; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
לציפוי, משמנים 15 על 10 על 1 אינץ'. פאן. בסיר כבד שלבו סוכר, סירופ תירס, מים וגרגירי קפה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 300 (שלב סדק קשה).
מרכיבים שתצטרך
קפה נמסקפה נמס
סירופ תירססירופ תירס
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
9
מסירים מהאש; מערבבים פנימה סודה לשתיה. מיד לשפוך לתוך מחבת מוכן. למתוח שביר במחבת עם שני מזלגות; מגניב. לשבור לחתיכות. בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
10
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
11
פורמים עוגה; חותכים אופקית לארבע שכבות.
12
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; למעלה עם 1/2 כוס קצפת. חזור על שכבות פעמיים; למעלה עם השכבה הנותרת. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה עם שמנת הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרםקרם
13
מפזרים פריך.