שום & עשב מתובל Tilapian נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 17 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת בצל, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אמנון עשב שום, לימון, שום ועשב אמנון, ו פילה אמנון מתובל.
הוראות
1
מערבבים חמאה, מיץ לימון, תיבול, אבקת בצל ופלפל בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים דגים על מחבת ברוילר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
תערובת חמאת מברשת על דגים.לצלות 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.