הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך מלח ופלפל, כרוב, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק שום בסגנון ספרדי שמנת, מרק שום ירקות פסטה, ו מרק ירקות עם בזיליקום ורוטב שום.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים גזר, כרוב, כרובית וכרישה. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כמה דקות עד כרוב wilts. מערבבים את השום ואת רסק העגבניות, וממשיכים לבשל עוד דקה או שתיים, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע את השום מלהישרף. מערבבים 2 כוסות מים, ואז מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
זיתים בשלים שלמים
(שמור 1 כף)
גב שומן חזיר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות ואת 2 כוסות המים הנותרים, ולחזור לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4
שמור 2 כוסות של הנוזל, ורוטב את המרק שנותר בבלנדר או מעבד מזון. החזר את התערובת המעורבת לנוזל השמור, ומערבבים בחלב וחמאה. חזור לרתיחה, ומבשל במשך 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה